Over Beleving

Beleving is een wellness verzorgingslijn geïnspireerd op Terschelling. Deze lijn verzorgingsproducten is een beleving waarmee je tot rust komt, in gedachten teruggaat naar het eiland en even alleen aan jezelf hoeft te denken.

Over mij

Mijn naam is Sandra Voorburg en ik kom al jaren op Terschelling! Het eiland heeft mijn hart gestolen. Het strand, de zee, de eilandbewoners, de sfeer, de rust, de schoonheid en diversiteit van de natuur, de mensen die er op vakantie zijn, het is een totaal andere omgeving dan op het vasteland. Zodra ik de vuurtoren de Brandaris vanaf de boot zie gaat mijn hart sneller kloppen. Als de boot eenmaal los is van de kade op de terugreis en de Brandaris steeds kleiner wordt, krijg ik tranen in mijn ogen.

Terschelling: pure ontspanning

Ieder seizoen op Terschelling is fijn en heeft zijn charme. Er is altijd wel iets te doen! In de koude periode kun je lekker wandelen, fietsen en vliegeren. En daarna strijk je neer in een van de horecagelegenheden op het strand of in het dorp voor een warme kop chocolademelk. In de zomer kun je heerlijk zwemmen in zee en met de hond het water in. Het strand is er zo breed, je hebt hier alle ruimte. En in het voorjaar tijdens Oerol, hét culturele festival van Terschelling, is het enorm druk op de boot maar de menigte verspreidt zich vervolgens al gauw over het eiland. Iedereen komt om te genieten van het eiland, muziek, kunst en theater. Een praatje met iemand die je niet kent is gauw gemaakt. 

Mijn gevoel van Terschelling is pure ontspanning zodra je op het eiland komt. Juist dát gevoel, die beleving, wil ik creëren met de Beleving verzorgingslijnen. Zodat je zowel tijdens je vakantie op Terschelling als in je eigen badkamer thuis het gevoel, de geuren en ontspanning van het eiland kunt ervaren. 

Ik pak jouw Terschelling graag voor je in. Beleef en geniet!

Een warme groet,
Sandra Voorburg

© 2020 - 2022 Beleving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel