Garantie en klachten

Garantie

Wij streven ernaar om al onze producten in topconditie bij je te leveren. Toch kan het wel eens voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens transport, of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek een melding hierover bij ons te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervangen.

Neem in dit geval contact met ons op via info@beleving.eu.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om de klachten eerst bij Beleving kenbaar te maken via info@beleving.eu, t.a.v. Sandra Voorburg. Wij zullen er alles aan doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen.

Leidt dit niet tot een oplossing? Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling staat dan staat het je vrij je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2020 - 2022 Beleving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel